Vem är vi?
Vem är vi?

Vem är vi?

Humpsvakars jubileum koordineras av Jubileumskommittéen! Bekanta dig med kommittéen här under eller skrolla ner för att läsa mer om Humpsvakar.

Vem håller i trådarna?

Marcus ”Watt-Everth” Lassus, Jubilator

Det är jag som leder Jubileumskommittén d.v.s. jag koordinerar möten, upprätthåller en helhetsöversikt och sköter korrespondensen med teatern – jag har ett finger med i alla delområden, helt enkelt. Hoppas vi träffas på Jubileet!

Om du undrar något är det bara att höra av sig till oss via jubk(a)humpsvakar.fi


Petra ”Mamemo” Pienimäki, Frendivator

Hej där, vännen! Som frendivator håller jag kontakten med vänorkestrar och andra orkestervänner och organiserar program för er under höstens mestaste veckoslut. Tveka inte att höra av dig om du undrar något!


Fredrik ”Martin Andreas” Hagström, Bankettansvarig

Som bankettansvarig ser jag till att ni får njuta av god mat i gott sällskap efter showen. Dessutom fixar jag botemedel för baksmällan dagen efter i form av sillfrukost.


Hanna ”Ludde” Erlund, PR-ansvarig

Du har hittat fram, alltså har jag skött någonting rätt! Jag ansvarar över marknadsföringsgruppen som fixar allt det ni ser innan showen.


Andreas ”Bränn-O” Wager, spons- & ekonomiansvarig

Min grej är att hålla koll på jubiléets budget, samt att leda spons- och understödsökningen tillsammans med PR-ansvariga Ludde.


Celeste ”Di-Jon” Nummelin, Dramaqueen

Om inte namnet avslöjar det, så är det jag som ställer till en scen! Mitt ansvarsområde är föra samman showen som helhet: manus, musik och alla övriga inslag vi kan se framemot att bevittna på scenen.


Alexander ”Pronto” Geust, Stæmcyklåpare

Jag är äldst och därav obestridligen visast i kommittén där jag fungerar som Stæmcyklåpare. Visheten försöker jag använda mig av för att uppdatera Humpsvakars kära sångbok, Stæmcyklåperiet, till en nivå värdig en 60-årig orkester.


Oliver ”Enzo Lenge” Olin, Logistik

Morjens! Som logistikansvarig håller jag koll på att rekvisitan för showen byggs, skaffas eller trollas fram. Samtidigt sköter jag även övriga logistikarrangemang före, under och efter showen.

Vid eventuella frågor kontakta oss på jubk(a)humpsvakar.fi


Vem är Humpsvakar?

Vid Aalto-universitetets svenskspråkiga nation, Teknologföreningen, vistas en grupp medaljbeprydda karaktärer. Dessa frack- och kavajklädda figurer tar festen med storm då de tågar in under sin signaturmelodi för att sedan inleda ett fartfyllt hopkok av dixieland-jazz med dans, motorsågar, älgar och toalettstolskross.

Det är vi som är Humpsvakar!

Teknologföreningen (TF) fungerar som en tvärvetenskaplig mötesplats för studerande som talar svenska eller som är intresserade av språket. Teknologorkestern Humpsvakar rf är TF:s  största fria förening och strävar till att erbjuda musik- och dansutbildning med låg tröskel. Medlemmarna får en chans att utveckla musikaliskt kunnande och hitta nya förmågor hos sig själva, både under de regelbundna övningarna, och genom återkommande stora projekt som jubileer och skivutgivningar. Vi är en icke-vinstdrivande förening, där både administration och verksamhet sköts på frivillig basis av en grupp på 40 studeranden. Trots att orkestern genomsyras av humor, är verksamheten i allra högsta grad ambitiös.