Hur kan jag delta?
Hur kan jag delta?

Hur kan jag delta?

Välkommen att välja och vraka i vårt mångsidiga biljettutbud! Här hittas alldeles säkert en passlig biljett för just dig och ditt sällskap. Här följer några viktiga detaljer angående de olika biljettyperna och sittplatserna på Savoy-teatern:

  • Showen går av stapeln 16.10.2021 kl 16:00!
  • Parketten kommer att vara en K18 zon med serveringslov, vilket betyder att alla gäster under 18 ska ha en biljett till balkongen.
  • OBS! För att ett sällskap ska få sittplatser bredvid varandra, måste biljetterna köpas i samma varukorg.
  • Biljetterna till showen säljs via lippu.fi här.
  • Biljetterna till banketten och sillisen kan du köpa från Humpsvakars webshop, och måste köpas skilt från showbiljetter. OBS! Slutsålt!
  • För att tillföra ännu en smula lyx, kommer alla gäster med en loge, balkongloge eller understödsbiljett ha tillgång till den exklusiva Prosecco Loungen i övre aulan före showen och under pausen!
  • Hjälp med showbiljetter fås via Lippupiste:s avgiftsbelagda kundtjänstnummer +358 600 900 900 (2 €/ påbörjad min. + lna/msa) 

Läs vår COVID-19 info här.


Biljettyper

Standard (20€) / Studerande (10€):

En helt vanlig biljett till den mest fantastiska showen som skådats på 5 år!

VIP-biljett (40€): 

Det rekommenderade paketet för livsnjutare! Innehåller en biljett till den mest fantastiska showen som skådats på 5 år, men även en goodiebag för att föra dig till underlandet. Lite vardagslyx skadar aldrig!

Understödsbiljett (100€):

Rekommenderade paketet för filantroper! Innehållet är samma som i VIP-biljett, men inkluderar också orkesterns oändliga tacksamhet, och en överraskning som kommer att skilja er ur mängden. Med denna biljett har du dessutom tillgång till Prosecco Loungen!


Lyx för sällskap

Loge (400€): 

Lyxa till vardagen med valfritt sällskap! Innehåller 4 biljetter till teatern bästa sittplatser, en goodiebag med allt man kan tänkas behöva, och en liten speciell överraskning för våra speciella gäster. Dessutom får du tillgång till den exklusiva Prosecco Loungen. Underhållningen är garanterad, men sällskapen är inte. Endast 5 stycken tillgängliga! 

Balkongloge (500€): 

Det andra alternativet för en lyxshow: innehåller 4 biljetter till teaterns absolut bästa och mest exklusiva sittplatser, en goodiebag med allt man kan tänkas behöva, och en liten överraskning så att allting är på sin plats för den perfekta soarén. Ni har dessutom möjlighet att välja exakt vilken av balkongerna ni vill beskåda spektaklet från och tillgång till den exklusiva Prosecco Loungen. Endast 3 stycken finns tillgängliga.


Bankett och sillis

OBS! Slutsålt!

Bankett (40€):

En plats på den festligaste festmåltiden som någonsin skådats. Banketten hålls på Urdsgjallar. Ifall du alltid velat känna hur det är att vara Humpsvakar skall du inte missa det här. Endast de 185 första ryms med.

Sillis (10€):

En plats på en brunch bland vänner och bekanta, där alla mår lika bra. Här avnjuts god mat och dryck i gott sällskap. Sillisen är det överlägset bästa sättet att tillbringa dagen efter banketten.

Combo (45€):

En plats på både banketten och sillisen, med en tillhörande skojig sillishatt!